Hvor høje renteudgifter er der på din årsopgørelse?

RenteforhandlingerMange betaler alt for høje renter på deres lån i banken

Rentesatsen på lån i banken er tit tocifret. Betaler du over 10% i rente, kan du spare rigtig mange penge.

Hvordan får du lavere rente

Din økonomi betyde meget for hvilken rente du kan opnå i banken. Jo bedre økonomi, jo lavere rente. Det der er sket gennem flere år er, at stort set alle har fået højere rentesatser. Bankerne har bare sat dem alle op. Men kunder med god økonomi har gode muligheder for lavere renter.

Hvordan gør du?

Det mest indlysende er at spørge i sin egen bank. Så er du tilfreds med din bank, så spørg om de kan give en billigere rente. I nogle tilfælde får du et bedre tilbud. Desværre ser vi mange gange, at den nuværende bank ikke vil give sig på priserne. Så vil du jo også kunne fremføre, at renten har været for høj i lang tid.

Ny bank

Får du ikke en lavere rente, kan du prøve andre banker. Der kan tit være 4 – 5 % at spare ved at skifte bank (så husk, at du ikke skal være tilfreds med, at din nuværende bank sænker din rente en lille smule).

Hvor meget kan du spare?

Har du et lån på 200.000 kr. og betaler 9% i rente og betaler 2.000 kr. pr. måned, så kan du spare 90.000 kr. ved at få en rente på 6 % – og det ER realistisk.

Uoverskueligt

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får man rene ord for pengene når dine lån bliver gennemgået. Vi kan fortælle dig, om du kan få en billigere rente. Når du bliver rådgivet af en uvildig rådgiver, vil du også få gennemgået hvilken type lån, som er mest fordelagtig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.