Nemt at skifte bank? Kan du huske 4 nye cifre?

Skifte af bank og kreditkort

At skifte bank tager lidt tid. Bliver det arrangeret på den rigtige måde, mærker du ikke meget til skiftet, bortset fra du forhåbentlig får bedre vilkår i din nye bank

Hvad sker der?

Du får ny kode til dit dankort. Så du skal lære 4 nye cifre at kende. Du kan bruge de samme cifre, hvis du skal have Mastercard. Det gælder også hvis du har firmakort. Så 4 nye cifre.

Du får selvfølgelig også nye kontonumre. Vi bruger dem bare ikke så tit mere. Vi bruger Mobile Pay og Swipp og vi har alle en nemkonto.

Så ved bankskiftet sørger den nye bank for at indberette nemkonto, så din løn, børnefamilieydelse mv går ind på ny konto.

Din betalingsservice bliver overført elektronisk. Dine konti oprettes på ny. Så her har du chancen for at få ryddet op i dine gamle konti. Mange af os har fået for mange, så det kan nok gøres simplere.

Hvor lang tid tager det?

Det er tit den afgivende bank der er lidt længe om det. Så du skal sørge for at den nye bank opretter konti, bestiller kort og netbank. Så kan du selv overføre penge via netbank fra gammel til ny bank, inden din gamle bank får at vide du skal flytte.

Nu er du allerede kørende i din nye bank. Så må lån, pensionskonti mv kommer senere.

Skal jeg give oplysninger til ny bank?

Ja, der er en del oplysninger du skal finde frem. Lad være med at se det som en hurdle for at skifte, men snarere en god lejlighed for at få gået sine ting igennem og få et godt overblik over sin økonomi.

Og vigtigste af alt er, at du sikkert kan spare tusindvis af kroner på at skifte bank.

Held og lykke med at tjene penge på en billigere bank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.