Nyhedsbrev januar 2014

Hvordan gik det for dig i 2013?

Året 2013 var et godt år for de risikovillige investorer, der havde sat deres penge i aktier via deres pensionsordninger.  Og derfor skal du nu betale PAL-skat…

PAL-skatten er på 15,3 pct. og betales hvert år i januar måned. PAL er en forkortelse af pensionsafkastsloven. Det er en skat, som du betaler af det afkast, som din pension har givet.
Ved pensioner i pengeinstitutterne bliver PAL-skatten trukket på kontoen og du kan komme ud for, at denne konto går i minus, hvis din pension er investeret i værdipapirer.

Læs mere her https://okonomihus.dk/a/hvordan-gik-det-for-dig-i-2013/

Nu modtager du snart dine årsoversigter fra banken

I løbet af januar sender bankerne oversigt til alle deres kunder. Det er en oversigt over hvad der står på alle konti den 31/12 og hvad der bliver indberettet til skattevæsenet.

Læs videre her: https://okonomihus.dk/a/arsoversigter-2013-og-bankskifte/

Uoverskueligt

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får man rene ord for pengene og et godt overblik over hvad du kan få fradrag for. Når du bliver rådgivet af en uvildig rådgiver, vil du også have muligheden for hjælp til indberetningen til Skat.

Læs mere her: https://okonomihus.dk/ eller kontakt os på 40 11 65 86.

Dette nyhedsbrev må du naturligvis gerne sende videre til andre. Hvis du vil henvise venner eller familie, der kunne være interesseret i bankskifte, økonomisk overblik, så klik herhttps://okonomihus.dk/om/henvis/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.