Økonomi på abonnement

Det er vigtigt løbende at tjekke din økonomi igennem. Lige nu har vi laveste renter nogensinde. Dette er en del af den løbende rådgivning, når du sætter din økonomi på abonnements, så skal du ikke være i tvivl om, hvad det betyder for dig.

Hvis du ikke får det gjort en gang om året er det nu muligt at få din økonomi passet på abonnement og få tjekket, hvad det lave renteniveau betyder for dig og din økonomi. Vi tjekker for tiden rigtigt mange realkreditlån og om det kan svare sig at gøre noget ind i den enkelte økonomi. I mange sager ender det med, at vi lige mødes og drøfter mulighederne igennem. Og i andre sager ender vi med, at vi gennemgår hele økonomien. Dette skyldes ofte, at vi så vælger det nye lån på baggrund af dine planer omkring:

  • Pensionering, hvordan ser økonomien ud, når du stopper
  • Hvad er planerne med ejerboligen på sigt; også en vigtig betragtning omkring valg af lån
  • Mange kan også spare rigtigt meget på deres bidragssats ved at få kigget på bidraget. Dette kan blive mindre ved at gå i fast rente i stedet for variabel rente. Du sparer også kursskæring ved at gå fra variabel rente til fast rente. Du skal også have vurderet huset igen ved en evt. omlægning af dine realkreditlån og dette kan også give en lavere bidragssats.

Dette er nogen af årsagerne til en økonomisk gennemgang eller at få økonomien på abonnement. Der kan være enormt store besparelser gemt her. Derfor ser vi ofte, at når vi lige tjekker økonomien igennem uden det koster noget finder vi nogen årsager til, at det kan svare sig med en økonomiske gennemgang. En gennemgang, som ofte bliver betalt af dine besparelser her og nu. Og så er de fremtidige besparelser lige ned i lommen på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.