Omlægning af realkreditlån – hvad koster det?

Det kan være en rigtig god ide at omlægge sine lån. Men hvad koster det til banken og kreditforeningen. Er priserne mon de samme i forskellige banker?

Hvad skal jeg lægge mærke til?

Først og fremmest skal du bede om et tilbud på de samlede omkostninger til banken og kreditforeningen. Det skal også være med de ekstra gebyrer, der er for at rykke med et ejerpantebrev, indfri andet lån osv.

Bankerne har en tendens til at have omkostningerne delt ud på mange poster, så det er vanskeligt at gennemskue den samlede pris. Så det er vigtigt at vide, hvad det koster ALT I ALT.

Hvor stor er forskellen?

Rigtig mange af vores kunder lægger deres lån om til mere fordelagtige lån. Og priserne er meget forskellige.

Ved omlægning af lån er der let over 10.000 kr. i forskel på dyreste og billigste bank. Og gebyrer kan ikke trækkes fra i skat. Tænk hvis du kunne spare lige så meget på benzin på et helt år? Kan du spare 50 øre pr. liter, skal du købe 20.000 liter benzin, der skal køres nogle kilometer før de er brugt!!

Kan der forhandles med bankerne?

Det er forskelligt, hvordan bankerne reagerer, når man vil forhandle priser. Du vil som regel få en ”sang” fra de varme lande om, hvorfor gebyrerne har den størrelse, de har.

Kender du priserne andre steder, ved du også om du hellere vil skifte bank eller betale en ekstra pris for at beholde din nuværende bank.

Uoverskueligt

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her er ingen aftaler med kreditforeninger eller banker. Vi vil bare skaffe vores kunder overblik over priserne, så de har muligheden for at vælge hvilket tilbud, der er bedst for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.