Så meget sparede Steffen!

steffen-billede-1Steffen fortæller her, hvordan vi hos Økonomihus.dk og SparUno kunne hjælpe ham til en billigere bank, lavere renter og et billigere lån.

Min første mail til Carsten fra Økonomihus lød sådan her:

”Jeg skriver til dig, da jeg godt kunne tænke mig, at vi sætter os ned og kigger min økonomi igennem“

Min mor havde fortalt mig om Økonomihus og Carsten, så jeg tænkte at det ville jeg da prøve.

Jeg tog en kort snak med Carsten om mine rentesatser og lån og han kunne med det samme se, at der kunne være mulighed for at gøre det billigere.

Vi aftalte, at jeg skulle sende nogle lønsedler og årsopgørelser og budget til ham, så ville han gennemgå min økonomi og lave beskrivelse til nogle banker.

Vi holdt et møde, hvor min økonomi blev gennemgået – også mine pensioner og forsikringer. Det var lidt sjovt at høre og se, hvordan andre ser på mine penge, konti og lån.

Carsten ringede ganske kort tid derefter for at fortælle, at der var tre banker, der gerne ville have mig som kunde og at de alle kunne tilbyde mig nogle renter, der var under det, jeg betalte i min egen bank.

Den ene bank kunne også give mig mere lån i kreditforeningen, så jeg kunne komme af med et lån, jeg havde taget til udbetaling på min bil..

Valget var ikke let, men jeg valgte den bank, der havde de billigste gebyrer for at lægge mit lån i kreditforeningen om og så gik de ellers i gang med at oprette lønkonto og netbank – faktisk gik der ikke mere end en uge fra jeg havde sagt ”GO” til jeg modtog kort og kode til den nye bank.

Jeg kan ikke helt regne det ud, men jeg har sparet mere 100.000 kr. i mine samlede ydelser på at skifte bank og lægge lånet om i kreditforeningen.

Carsten har sendt mig en regning på hans arbejde og det bekræftede for mig, at det her sagtens kunne svare sig. Så jeg kan kun anbefale at bruge en uvildig rådgiver til at arbejde for sig og finde renter, banker, gebyrer. De kender også markedet meget bedre end mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.