Tilladelse fra Finanstilsynet

Økonomihus.dkFinansielle rådgivere skal fra 1. januar 2015 have tilladelse til at drive virksomhed. Tilladelsen gives af Finanstilsynet

Det er rådgivning til forbrugere der er omfattet af loven. Den er med til at sikre, at du modtager en kompetent rådgivning fra din uvildige rådgiver.

Økonomihus.dk har tilladelsen

Som en af de første i Danmark har Økonomihus.dk ApS fået tilladelse til at drive virksomhed som finansielle rådgivere fra Finanstilsynet.

Hvad betyder det for os?

Med tilladelsen er vi nu registreret i Finanstilsynet og skal leve op til de krav, der er i den nye lovgivning. Det betyder, vi skal leve op til de kompetencekrav, Finanstilsynet stiller til os.

Vi har fået tilladelsen på alle de områder, der er nævnt i loven. Det betyder vi er ”tvunget” til løbende at ajourføre vores viden på alle områder inden for finansiel rådgivning. Det stemmer fint overens med vores måde at drive forretning på.

Hvad betyder det for dig?

Anvender du en rådgiver med tilladelsen på plads, er du sikker på at sidde med en person, der har kompetencerne til at rådgive dig. Du ved også, at ansvarsforsikringen er på plads.

Du ved, der er en løbende kontrol med virksomheden, da vi er under løbende opsyn fra Finanstilsynet. Du ved også, vi kun modtager penge fra dig – altså kunden. Ingen skjulte provisioner hos os. Dette er også under opsyn fra Finanstilsynet.

Vores mening

Vi er rigtig glade for den nye lovgivning. Vi oplever en kraftig vækst i vores forretning og på hele området med uvildig rådgivning. Derfor er det vigtigt, at der er de nødvendige kompetencer hos de personer, der ønsker at udøve den uvildige rådgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.