Totalkredit sætter atter prisen OP

TotalkreditTotalkredit presser citronen. Især F1 uden afdrag bliver ramt af de nye prisstigninger.

Kunder i Totalkredit har modtaget brev om endnu en prisforhøjelse på deres Totalkreditlån. Vi har hjulpet flere over i billigere alternativer, altså andre kreditforeningslån.

Hvad sker der?

Der er to hovedområder, hvor Totalkredit skruer på prisen. For det første er der bidraget. Det steg med over 50% i 2013. Nu stiger det så igen. Kursskæringen er på 2 år steget fra 0,05 til 0,3. En stigning på 6 gange.

Et eksempel

Du har et lån på 1 million kroner i Totalkredit. I 2012 kostede de samlede omkostninger dig 6.500 kr på et år. I 2013 steg omkostningerne, så du nu skulle betale 10.366 kr. Nu er det gået helt galt. Det næste år skal du nemlig betale omkostninger på 14.244 kr. Det er en stigning på 2 år på 219%. Godt det ikke er vores fødevarer der har samme prisstigning. Du kan faktisk spare ca. 5.000 kr. pr. år fra de dyreste til de billigste kreditforeningslån, hvis lånet er på 1 mill.kr.

Hvorfor disse stigninger

Totalkredit begrunder prisstigningen med en masse omkring solvens og risici. Det er en del af sandheden. Reelt vil de tjene flere penge, mange flere penge. Og de vil gerne have os over i de dyrere fastforrentede lån.

Svært at gennemskue

Har du fået prisstigninger på dit kreditforeningslån og har svært ved at gennemskue det? Så kontakt en uvildig rådgiver, som foretager beregninger på dine kreditforeningslån og vurderer, hvad der kan svare sig for dig. Den uvildige rådgiver kender kreditforeningerne godt, og ved hvem der giver markedets bedste priser. Dermed slipper du for selv at bruge tid på at sætte dig ind i det, men får tryghed og overblik over din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.