Udnytter du den lave rente?

Credit card on a computer keyboard

Det er skrevet og sagt mange gange. Bankerne er en forretning og de konkurrerer med hinanden om netop din økonomi. Udnyt det til din fordel og shop amok i bankerne

Der kan nemlig være store besparelser at hente ved at skifte bank. Der kan ret let være besparelser på omkring kr. 8 – 12.000,00 om året. Derfor kan det være en fordel, at kigge dine nuværende priser efter i din bank. Mange tænker allerede her, at det gælder da ikke mig. Jeg har de bedste priser allerede eller også kan virke uoverskueligt.

Rent statisk ses det, at 80 – 90% har noget ud af et bankskifte, når det gælder jer med hus, ejerlejlighed eller andelsbolig. Hvis du er en god forhandler og får beskrevet din økonomi godt, så er du klar til at gå i nye banker. Få min. 3 tilbud retur og se, hvad de tilbyder dig. Hvis du er tilfreds med din nuværende bank er det bare om at komme ned til dem og få fremlagt de tilbud, som de andre banker er kommet med.

Et par gode råd

  • Indhent tilbud fra 3 banker
  • Spil bare bankerne op mod hinanden. De vil gerne have lidt konkurrence.
  • Når du er i gang med tilbuddene fra bankerne, så få kigget på en vurdering af din ejerbolig. Mange oplever igen at friværdien er steget og dermed kan der være en gevinst ved at omlægge hele økonomien.
  • Husk at forhandle gebyrerne også. Ofte vil den nye bank gerne betale alle omkostningerne for bankskiftet. Nogen banker betaler også evt. omkostninger ved bankskiftet i din nuværende bank.

Bankskiftet er nemmere end de fleste tror, når først man kommer i gang. Ellers søg råd hos dem, som er vant til at forhandle med bankerne. De penge er ofte givet rigtigt godt ud. Selve bankskiftet er også rent tidsmæssigt en god investering, da der som nævnt ligger store besparelser og muligheder gemt i de fleste økonomier. Tjek det efter og udnyt den lave rente, som vi har i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.